Mobiel pinnen met Payleven was al een tijdje beschikbaar voor bedrijven onder elkaar. Ze konden betalingen ontvangen en versturen. Hierdoor is er minder geld in kas en hierdoor bespaart u een hoop geld. Sinds kort is het ook mogelijk om Payleven te gebruiken voor particulieren. Dit heeft het bedrijf deze maand zelf bekend gemaakt.

Payleven is een pinapparaat dat u kunt aansluiten op de iPhone of iPad. Het systeem werkt op basis van bluetooth. Dankzij de speciale App is het mogelijk om betalingen te maken met de pinpas zonder een pinautomaat in huis te hebben. Het huren van een pinautomaat kost vaak veel geld helemaal als u er zelf één wilt aanschaffen. U betaald ook nog eens per transactie, waardoor geld pinnen duur is voor ondernemers. Terwijl een klein bedrag pinnen gestimuleerd wordt door de overheid. Steeds vaker willen consumenten pinnen terwijl het een dure kostenpost blijft voor de ondernemer.

Mobiel pinnen met Payleven voor ondernemers stuk voordeliger

Mobiel pinnen met Payleven maakt pinnen voor de ondernemer een stuk voordeliger. U betaalt nu geen abonnementskosten. Dit bespaart u al een flink bedrag per maand. De aanschaf van een Payleven pinautomaat is een stuk voordeliger dan een normale pin. U heeft al een eigen apparaat voor 99 euro exclusief BTW. U betaald wel nog steeds per transactie, maar doordat u geen abonnementskosten betaald bent u gewoon voordeliger uit. Payleven vraagt 2,75 procent van het aankoopbedrag per transactie. Laat u dus een goedkoop voorwerp pinnen door een consument dan betaald u een stuk minder transactiekosten dan bij andere mobiele betaalsystemen. Payleven is dus een stuk voordeliger voor de kleine ondernemer.

Een minimum verkoop is ook nog eens niet verplicht, waardoor iedereen mee kan doen met Payleven. Het mobiele pinautomaat is ook te gebruiken met een Android toestel vanaf 2.3 en hoger. U kunt meer lezen over Payleven en de mogelijkheden voor u als ondernemer via onze website.