Mobiel betaalsysteem

Vergelijk Alle Betaalsystemen

Betaalgemak voor Uw klanten? Veiliger voor Uw klant én voor U? Contant geld, liever niet? Denk U, net als veel anderen, dat dit weer een serieuze investering vraagt met hoge abbonementskosten. Dan is een mobiel betaalsysteem wellicht de juiste oplossing. Test onze vergelijker eens vrijblijvend uit. En alvast één belofte op voorhand. We gaan U niet nabellen of mailen met allerlei voorstellen.

Hoe werkt zo’n mobiel betaalsysteem eigenlijk?

Een mobiel betaalsysteem is vooral eenvoudig in het gebruik. Voor zowel de klant als U zelf. Als U een mobiel betaalsysteem zou aanschaffen dan, ontvang je simpelweg een toepassing voor je tablet of smartphone. Daarnaast ontvang je ook een toestel. Die na koppeling met dezelfde tablet of smartphone de gangbare betaalpassen kan uitlezen. Onze vergelijker staat U graag ten dienste

Je investering is dus heel beperkt. Omdat we, buiten de kaartlezer Uw eigen apparatuur gebruiken. Kortom voordelen genoeg.

De gebruikte techniek bestaat al verschillende jaren. En is nu toegankelijk gemaakt voor de mobiele gebruiker. Alle gangbare kredietkaarten en bankkaarten zijn bruikbaar, de cardreader in combinatie met de applicatie op je tablet of smartphone doet de rest.

De mobiele betaalsystemen worden ook wel mPOS (Mobiel Point of Sales) genoemd, specifiek voor die ondernemer die geen goesting heeft in flinke investeringen, maar die wel het belang inziet van snel en veilig betalingsverkeer. De uiteindelijke kosten van hetgeen wij voorstellen zijn gebaseerd op een klein percentage van de waarde van de transacties. Groot voordeel is verder ook dat je mobiel, lees zelfs onderweg, betalingen kunt ontvangen.

Wij hebben voor U een aantal marktvoorstellen objectief vergeleken zodat U, na rijp beraad, een optimale keuze kunnen maken voor betalingen met creditcards en pinbetalingen. Pinnen wordt steeds gebruikelijker, ook voor juist kleine bedragen. Veel collega ondernemers gingen U voor!

Wereldwijd zijn er al een paar honderd aanbieders van mobiele betaalsystemen, er zijn er nu ook een aantal beschikbaar gemaakt voor de BeNELux markt.

Veel ondernemers hebben niet de tijd om de diverse systemen “en detail” te vergelijken. De kosten per transactie verschillen per aanbieder, er zijn eigenlijk geen slechte systemen, maar het ene
systeem zal beter bij Uw behoeftes passen dan het andere. Uw keuze onderbouwen met feiten en niet met mooie verhalen dat is onze passie.

Een vrijblijvende vergelijker die U snel en zonder veel technische wartaal helpt. Om de voordelen van een veilige creditcard betaling of een bankoverschrijving met pinpas te ontdekken.

10 minuten tijd investeren kan U veel geld besparen.

Vergelijk Alle Betaalsystemen