Shell is de eerste Nederlandse winkel die betalen via een App mogelijk maakt. Je kunt vanaf nu dus betalen via MyOrder. Dit zou gaan om de deli2go winkels van Shell. De MyOrder app is gemaakt door de Rabobank. Shell wil in samenwerking met Rabobank ervoor zorgen dat de rij in de deli2go winkels bovendien korter wordt. Het zou hier wel alleen gaan om de afhaalproducten van de winkel. Een volle tank afrekenen met MyOrder is daarom helaas nog niet mogelijk bij Shell. In september 2012 heeft de Shell het al uitgeprobeerd bij een paar deli2go winkels. Dit is een succes gebleken en daardoor besluit de Shell het mobiele betaalsysteem verder uit te rollen in heel Nederland.
MyOrder

Betalen via MyOrder bij Shell


Het is al steeds vaker mogelijk geworden om te betalen met mobiele betaalsysteem met MyOrder. MyOrder kan gebruikt worden om te betalen in diverse horeca gelegenheden, bioscopen en parken. Rabobank heeft nu met Shell een eerste stap gezet om bij een grote eetgelegenheid te betalen met de MyOrder app.

Lange wachtrijen
Shell heeft laatst een onderzoek uitgevoerd onder de klanten van de deli2go. Hieruit blijkt dat 93 procent van alle klanten zich ergert aan de extreem lange wachtrijen in de winkel. Daarbij ergert 41 procent zich nog eens aan de wachtrijen om te betalen. De gratis app Myorder moet hierin verandering brengen. De automobilist kan dus al vooraf een bestelling doorgeven en aangeven hoe laat de bestelling wordt opgehaald. De klant kan direct bij het doorgeven van de bestelling betalen en hoeft alleen de bestelling nog op te halen bij de Deli2go. Voor het afronden van de transacties wordt er gebruik gemaakt van iDeal, Paypal, Minitix of een creditcard. Je belegde broodjes kan je vanaf nu dus eenvoudig gaan afhalen bij de deli2go zonder ergernissen van wachtrijen.