Pinnen met je smartwatch van Garmin bij Rabobank

Na het al aardig populaire contactloze betalen met je pinpas en het opkomende betalen met je smartphone, is er bij Rabobank ook al de mogelijkheid om te betalen met je slimme horloge, ofwel smartwatch, van Garmin. Lees hier snel hoe pinnen met je smartwatch werkt!

 

GPS-technologie

Garmin is een erg bekende, internationale aanbieder van GPS-apparatuur. Denk hierbij aan navigatiesystemen voor bijvoorbeeld wandelen, maar dus ook smartwatches met tal van functies voor onder andere fitness, outdoor recreatie en tracking.

 

Smartwatch koppelen aan Rabobank betaalpas

Bij Rabobank bestaat de mogelijkheid om je betaalpas te koppelen aan je smartwatch, zodat je met je horloge contactloze betalingen uit kan voeren in winkels. Om dit te kunnen doen, moet je dus eerst je betaalpas koppelen. Dit doe je alsvolgt:

Nu is je betaalpas gekoppeld aan je smartwatch!

 

Hoe werkt het betalen?

Nadat je het hebt geïnstalleerd ben je er klaar voor om met je smartwatch te gaan betalen, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Het gaat snel en simpel via de volgende stappen:

 

Is mijn smartwatch geschikt voor betalen?

Niet met elke smartwatch van Garmin is het mogelijk om contactloos te kunnen betalen. Met de volgende modellen kun je contactloos betalen:

 

Ook moet het bij de pinautomaat waar je wil betalen mogelijk zijn om een contactloze betaling uit te voeren. Tegenwoordig is dit bij steeds meer pinautomaten mogelijk.