De iZettle Reader wint Red Dot Award!

De iZettle reader is een mobiele card reader die verkopers de mogelijkheid geeft om creditcards en mobiele betalingen te accepteren. De mobiele pin van iZettle maakt verbinding met elke mobiele telefoon en tablets. De verbinding wordt met bluetooth gemaakt. De knoppen zijn voorzien van een hoog contrast. Hiermee zijn ze extra goed zichtbaar. De reader straalt extra kwaliteit uit voor uw klanten. De Ok knop en de merk button aan de zijkant zijn kleurrijke accenten. De mobiele pin kan gebruikt worden met de iZettle Dock. Het dock fungeert als oplaadstation voor de mobiele pin. Het dock is extra stevig en zorgt voor nog meer kwaliteitsbeleving voor u en de klant. De mobiele pin automaat is bruikbaar voor 8 uur op 1 batterijlading. De afmetingen zijn 11 bij 7 bij 2 cm. Ideaal en handzaam voor elke toepassing. De iZettle reader is terecht uitgeroepen tot winnaar van de Red Dot Award.

iZettle Red Dot Award

Deze award wordt als sinds 1955 uitgereikt voor design. Red dot is een van de meest gezochte erkenning voor goed design. Er zijn 3 soorten awards om de kwaliteit en diversiteit te borgen. Communicatie design, Product design en Design concept. Elke award wordt jaarlijks uitgereikt. Red Dot volgt de meest prominente trends in de wereld. Er zijn 48 categorieën voor product design. Een award kan alleen uitgaan naar een product met een hoge design kwaliteit. Er zijn honourable mentions voor opvallende producten. Iedereen kan mee doen.

Voor Jong talent is er een speciale prijs te winnen. Hieraan kan deelgenomen worden bij minder als 5 jaar na de academische titelverkrijging. Schrijf je op tijd in als je mee wilt doen.

Izettle reader Red dot award

Verklaring van de jury

Dankzij de minimalistische stijl oogt iZettle zeer aantrekkelijk. De iZettle reader is dagelijks extreem eenvoudig in gebruik.