Over Sum up

Het mobiele betalingssysteem Sum up is een interessante mogelijkheid om waar dan ook betalingen te ontvangen en uit te voeren. Als je gebruik wil maken van deze dienst kan je de kaartlezer aanvragen. Bij Sum up worden geen maandelijkse of vaste kosten gerekend. Met andere woorden: maak je geen gebruik van het mobiele betalingssysteem, dan hoef je ook geen kosten te betalen.

Het spreekt voor zich dat het Sum up mobiele betalingssysteem niet helemaal gratis is. Als je een transacties uitvoert met dit systeem, moet je rekening houden met een kostprijs van 1.95% per transactie. Het belangrijkste voordeel schuilt in het feit dat er alleen kosten worden gerekend wanneer je daadwerkelijk transacties uitvoert.

Voordelen

  • Laag instap % per transactie
  • Minimum bedrag 1 euro
  • Te gebruiken voor Pin en creditcard

Nadelen

  • Lange duur uitbetaling
  • Uitbetaling na €20,- omzet

Sum up details

Tarief per transactie 1,5 % - 2,75 %
Maandelijke kosten Geen
Prijs kaartlezer € 39,00
Uitbetalingstermijn 2 - 3 dagen
Bluetooth Ja
GPS Nee
Kabel Ja
Ondersteund Visa Ja
Ondersteund V Pay Ja
Ondersteund Visa electron Ja
Ondersteund MasterCard Ja
Ondersteund Maestro Ja
Ondersteund American Express Ja
Minimale Android versie 4.4
Minimale iOS versie 7.0
Telefonisch support Ja

Sum up reviews

Deel jouw ervaring over Sum up

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Geert

mei 29, 2017

sinds oktober 2016 Sum up in gebruik, contact met Sum up zeer moeilijk, We krijgen totaal geen terug koppeling over de transactiekosten, terwijl we alle maanden recht hebben op een lager tarief, wordt niets mee gedaan. Bellen met Sum up levert niets op, wordt gezegt dat de afdeling maar 1x per maand in het buitenland de facturen maakt maar een credit nota sturen is er niet bij. Zeer slecht

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Eva

mei 17, 2017

Het is de ideale oplossing voor in mijn zaak en op locatie. Doordat het pinapparaat volledig mobiel is kan ik het overal gebruiken. Het is zelfs mogelijk om hem mee te nemen naar beurzen in het buitenland. Daarnaast een zeer vriendelijke klantenservice met ruime openingstijden.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
andre

mei 8, 2017

Sumup net aangeschaft en 2 betalingen gedaan.
Het apparaat heeft prima gewerkt, je hebt wel verplicht een locatie nodig van je telefoon (niet zelf in voerbaar).
Tevens heb je de mogelijkheid om een SMS of mail te sturen naar betaler, heel handig alleen sturen ze ook Sumup reclame mee. Dit vind ik heel triest gezien de enorme transactiekosten. Een keuze om met reclame of zonder te kiezen met verschillende transactie tarieven had ik netter gevonden en dit had ik liever vooraf geweten. Nu ga ik dus op een andere manier de bon bij klant leggen.
Het apparaat heeft tot nog toe prima gewerkt, alleen jammer dat er geen limiet aan de transactie tarief zit. Het is dus prima geschikt voor weinig gebruik en bij lage afrekeningen. Je betaalt dan 2.75 % van het bedrag. Maar bedenk je eens in dat je 100.- afrekent, ik ga dat niet doen met Sumup, het kost me zelf, dan 2.75!! Een max bedrag van bv 60ct of misschien 75.ct had het apparaat veel breder inzetbaar gemaakt.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jagho

april 21, 2017

Zojuist voor de 5e keer met een klantenservice medewerker gesproken van SumUp. Helaas miste ik de factuur per mail door een fout, kan gebeuren. Vervolgens heb ik contact opgenomen met sumup en werd mij verteld dat ik het binnen 2 dagen per mail zou ontvangen, na 2 weken nog steeds niks ontvangen!!! Nu is mij verteld dat de desbetreffende afdeling 1 keer per maand de uitdraai van de facturen behandeld. Als mij dat vanaf het begin werd verteld had ik niet 5 keer moeten bellen wachten en 2x een afspraak moeten cancelen door een belofte die gedaan is door een van de medewerkers…

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rob

maart 10, 2017

Ik heb een paar problemen met het koppelen van de pin reder
Midere malen contact gelegd met klantenservice
Vertellen me nu dat mijn Samsung tab niet gestikt is voor de sumup reeder ?? Werkte wel goed met het payleven reeder
Nu word ik verplicht en nieuwe tablet te koopen !!
En een oplosingen van de kant van sumup vergeet het maar
dus service is iets wat ze niet kennen .
ik ga dit ook aanmelden bij radar of de consumentenbond want ik ben niet de enige die problemen heeft met Sumup ??
Bij payleven heb ik nooit problemen gehad en als er een probleempje was werd dit heel netjes opgelost .
Sumup moet nog heel veel leren .

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Amellets

februari 26, 2017

Wij van Amellets zijn enthousiast over sum up want: de omzet wordt op weekdagen na 1 dag uitbetaald. Het installeren ging eenvoudig. Geen storingen in het betalingsverkeer gehad.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mo

januari 16, 2016

Werkt perfect! Veel beter dan die ellendige payleven

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jansen

november 11, 2015

Ik heb de Sumup app en kaartlezer woensdag voor het eerst met een klant gebruikt, werkt prima hoor! Alleen duurde het verwerken van de transactie langer dan ik gehoopt had: de storting duurde langer dan 24 uur en dit is niet de bedoeling. Ze willen bovendien als je ondernemersgegevens weten voordat ze het product installeren, wellicht goed om te weten. Dit is wel wat gedoe, omdat ze bijvoorbeeld ook een kopie van de factuur die ik aan de klant had gegeven willen hebben maar als dit gedoe eenmaal achter de rug is werkt Sumup erg goed.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
H. de Boer

oktober 19, 2015

Sumup werkt ok voor iemand die weinig transacties heeft in zijn onderneming. Over iedere transactie betaal je namelijk wel 2% extra. Mooie toevoeging zou zijn als de transacties met het apparaat naar verschillende rekeningen kunnen worden gestort. Dit zou het mogelijk maken de kosten van het apparaat met andere ondernemers te delen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Beau

september 15, 2015

Ik heb 2 weken de Sum up reader geprobeerd, maar wat een ellende!
Betalingen lukken zeer moeizaam en alleen op goed geluk, klanten staan lang te wachten omdat de verbinding niet lukt.
Verder is er geen support of ondersteuning, kan je niemand bereiken met vragen of problemen en krijg je geen reactie wanneer je een mail stuurt naar het support centrum.
Ik zou dit systeem dan ook niemand aanraden want het is een grote frustratie!

H.G. Kok

oktober 27, 2014

Is inmiddels gelukt. Gelukkig. Dus bovenvermelde e-mails dan maar als niet geschreven beschouwen.

H.G. Kok

oktober 27, 2014

Is deze zaak failliet ?? Krijg e-mails retour en kan niet inloggen ook niet na restten van het wachtwoord.

H.G. Kok

oktober 27, 2014

Kan tot op heden mijn bankrekening nummer niet invoeren op mijn IPhone. Alleen cijfers invullen geeft aan dat bankrekening niet klopt en IBAN lukt niet omdat het keyboard de letters niet activeert!! Via mail ( Engels!) geen enkele oplossing geboden. Houdt dit in dat geen enkele iPhone houder gebruik kan maken van Sum Up ???

omary

oktober 12, 2014

Geen ervaring

Rosanne Vermeer

maart 28, 2013

Mijn vader heeft sinds kort het Sum up systeem in gebruik voor ons kleine bakkerszaakje. Erg tevreden, klanten vinden het ook erg ‘indrukwekkend’ en zijn blij dat ze nu bij ons ook kunnen pinnen. De percentages die af worden gedragen zijn wel erg hoog.. Als je bedenkt wat we soms per dag afdragen. Helaas is dat bij ieder mobiel betaalsysteem het geval. Ook wordt de iPad snel vies, maar ach, goed schoonmaken eind van de dag:)

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Sum up

Sum up is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over Sum up.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Sum up review
  • Ervaringen Sum up
  • Sum up kosten
  • Sum up.com
  • mPOS Sum up

.