Over Square

Het mobiele betalingssysteem Square maakt het in het buitenland mogelijk om op een snelle, eenvoudige en veilige manier mobiele betalingen uit te voeren. Als je gebruik maakt van het mobiele betalingssysteem Square dien je er rekening mee te houden dat je per transactie een bepaalde kostprijs dient te betalen. De kostprijs is vastgesteld op een percentage 2,75% op het bedrag dat je betaalt. Met andere woorden: hoe meer je betaalt met Square, des te hoger de kosten komen te liggen. Het voordeel van dit betalingssysteem is dat er geen vaste kosten worden gerekend.

Let op: Square is op dit moment niet beschikbaar in Nederland. Vergelijk hier de aanbieders van mobiele betaalsystemen die te gebruiken zijn in Nederland.

Square POS

Square POS is verkrijgbaar in de appstore en Google Play. Je kunt het POS gebruiken op je telefoon of tablet. Het is een volledig mobiel betaalsysteem. De POS zorgt voor vastlegging van transacties en biedt waardevol inzicht in verkooptransacties. De POS is in het buitenland te gebruiken voor elke onderneming. Van groot tot klein, iedereen kan er mee werken. Door de gratis updates blijft het systeem actueel. Er wordt actief doorontwikkeld aan meer functionaliteiten. Er is meer tijd voor je klanten.

De afrekentermijn is in het buitenland 1 tot 2 werkdagen. Er zijn verschillende kostensoorten. Acceptatie van de grote creditcards is de standaard. Voor alle creditcards geldt een gelijk tarief. Simpel en begrijpelijk.

 

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Square details

Tarief per transactie /
Maandelijke kosten Geen
Prijs kaartlezer Niet bekend
Uitbetalingstermijn 2 dagen
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie 4.0.3
Minimale iOS versie 7.0
Telefonisch support Nee

Square reviews

Deel jouw ervaring over Square

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Square

Square is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over Square.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Square review
  • Ervaringen Square
  • Square kosten
  • Square.com
  • mPOS Square

.