Rabobank SmartPin

 

Over Rabobank SmartPin

Rabo Smartpin biedt haar zakelijke klanten de mogelijkheid om mobiele pinbetalingen te accepteren. Via de zakelijke rabo internetbankieren kun je een pincontract afsluiten en de mobiele pinterminal ontvangen. De applicatie van Rabobank werkt snel, simpel en is vergelijkbaar met de internet bankieren app.

Bij de Rabobank betaal je maandelijks 10,- euro per maand aan abonnementskosten en daarbij betaal je een vast bedrag per transactie. Het grote voordeel is dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen en het maandelijkse bedrag inclusief de kaartlezer huur is. Tot op heden is het alleen mogelijk om betalingen met een pinpas te verrichten en (nog) niet met een creditcard.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Rabobank SmartPin details

Tarief per transactie € 0,15
Maandelijke kosten € 10,00
Prijs kaartlezer Niet bekend
Uitbetalingstermijn 1 dag
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie 4.0
Minimale iOS versie 7.0
Telefonisch support Ja

Rabobank SmartPin reviews

Deel jouw ervaring over Rabobank SmartPin

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

ed weyand

juli 26, 2019

Na update geen communicatie meer met telefoon. Speciaal hierdoor nwe moeten aanschaffen. De laatste maanden worden gepinde bedragen niet op de rekening gestort. Blijven ergens "hangen". In de laatste weken uren aan de telefoon doorgebracht met "helpdesk", vaak zonder resultaat. Zit nu ook weer op geld te wachten. Drama. Ben dringend op zoek naar een alternatief.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Markjan

mei 28, 2019

Ben aan het denken om een Pin aan te schaffen voor mijn winkel maar ben hopeloos verdwaald geraakt door alle aanbieders en de mogelijkheden. Nu lees ik hier dat de app en het apparaat veelvuldig slecht beoordeeld word en vaak accu en opstart problemen heeft. Toch is dit voor ons de beste oplossing kosten technisch gezien. Het is moeilijk voor mij om onafhankelijke pin vergelijkpagina's te vinden die niet bevooroordeeld zijn. Wat is het alternatief voor de rabopin? en wat zijn hierbij jullie ervaringen? @Brenda: wat voor pin heb je uiteindelijk aangeschaft? merknaam, type, prijs? In afwachting van een reactie.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
K.krikke

februari 4, 2019

Een grote ellende.
Al paar keer na pinhandeling klant na 5 dagen nog het geld niet binnen op zakelijke rekening.maar volgens overzicht smartpin op mijn telefoon wel overgemaakt.
Na overleg zeggen ze ja dan zweeft u ergens het bedrag komt met de volgende pintransactie mee ,ik gebruik mij pin misschien over een paar weken weer

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Arno van den Broek

december 10, 2018

Apparaat werkt redelijk hoewel hij wanneer de bijbehorende app niet automatisch geüpdatet wordt hij dienst weigert. Zeker tweemaal daags lukt een transactie niet in 1x maar de aanhouder wint (het kost alleen wat tijd). Echte probleem bij dit apparaat zit in de support line. Mocht je een storing krijgen en ze kunnen het zelf niet snel oplossen escaleren ze het naar 2nd line support programmeurs. Niemand weet wie het zijn, niemand kan ze telefonisch benaderen en ze reageren nu al meer dan 72 uur niet. Vandaag maar een Sumup besteld dan kunnen de klanten binnen 2 werkdagen wel weer pinnen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Selina

augustus 4, 2018

Rot apparaat ook service is 3×niks medewerkers nemen je niet serieus jammer is dat!!!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Veronique

juli 10, 2018

Tot nog toe werkt het perfect. Ik heb het in gebruik sinds mei als vervanger van izettle. Veel beter!!! Ik heb tenminste geen last meer van dubbele afboekingen bij mijn clienten zoals ik dat had bij izettle. Het bedrag wordt binnen een dag op mijn rekening bijgeschreven wat ik heel fijn vindt.
Ik zou alleen een bonprinter er bij willen hebben. Het is wel fijn om meteen een bon mee te geven. Niet iedereen nog heeft internet, vooral oudere mensen niet. Pin bon xou op de factuur geniet kunnen worden. Dat kan nu niet of anders tegen hoge printerkosten voor mij, jammer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jack van den Boomen

juli 7, 2018

Er zit geen handleiding bij de smartpin.
Het zou wel gemakkelijk zijn.
Ik heb nu het supportteam heb moeten bellen om te weten te komen hoe ik de kaartlezer kan opladen.
Er zit namelijk ook geen oplader bij.
Met vriendelijke groet.
Jack van den Boomen
(Na0tuurlijk Eten

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mark

maart 7, 2018

Na wat opstart probleempjes moet ik nu toch wel erkennen dat het goed werkt.
Eerste pin automaat gaf een storing, 1 telefoontje en ik had de volgende dag een nieuwe.
1x vroeg de pin om een wachtwoord/code, na een herstart was dat ook weg (na navraag bleek dat een ontwikkelaars code vraag).
Voor kleine bedragen

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Yvonne

februari 19, 2018

Het gebeurt vaak, dat de batterij leeg is, terwijl hij wel aan het stroom zit.
Het scherm, dat de klant te zien krijgt, als de betaling in gang is gezet, is verwarrend.
Ze zien de laatste stippen en trekken de pas eruit. Moet vaak de betaling opnieuw invoeren.
Waarom niet gewoon een draaiend wieltje en een duimpje omhoog, als de betaling geslaagd is. Alle andere afbeeldingen zijn overbodig.
Voor mijn eigen controle, zou ik graag het laatste bijgeschreven bedrag willen zien en niet direct het dag-totaal.
Er worden bij mij kleine bedragen gepind, daarom vind ik de transactiekosten wel behoorlijk hoog. Reken ik €0,15 erbij, dan zegt de klant, "klein bedrag, pinnen mag!".

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
r

februari 2, 2018

krijg je een smartpin , geen lader er bij..batterij ontzettend snel leeg….niet best allemaal…

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ingrid van zomeren

januari 4, 2018

De pin laat niet meer op dus ik moet het stekkertje erin houden anders gaat die gelijk leeg ook zegt hij steeds dat die de kaartlezer niet kan vinden wat betekend dat

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rick

september 5, 2017

Het apparaat werkt naar behoren. De batterij is redelijk snel leeg als je hem na gebruik niet echt uit zet, hij blijft dan nl standby en als je dan de volgende dag wilt pinnen is hij idd leeg. Na gebruik/einde dag dus gewoon even de uitknop inhouden en hij gaat echt uit. Verbinding is stabiel en inloggen met vingerafdruk op de iPhone is handig. De app zelf is echter niet handig, het is een echte pin app, dus geen kassa app waar je producten in kunt zetten en bijvoorbeeld ook aantallen. Wel kun je meerdere regels met bedragen en verschillende BTW tarieven invullen dus met een kassabon/factuur er naast is het goed te gebruiken.

Het grootste voordeel is echter de prijs, ik heb al honderden euro's uitgespaard door de Smartpin in plaat van iZettle/Payleven te gebruiken. Wel jammer dat je geen CC kunt gebruiken.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Anke

september 3, 2017

Ik ben zeer tevreden over de SmartPin, bij mij werkt het altijd. Ik moet de SmartPin wel elke dag opladen maar dat vind ik geen probleem. De app is ook erg handig, je kunt ook je favorieten erin zetten, bij mij is dit mijn prijslijst. En ook fijn dat je de bon kunt mailen scheelt ook weer kosten van papier en het is ook nog beter voor het milieu

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Le Fort

augustus 15, 2017

Service is hopeloos, hij werkte niet moest € 50 betalen om Pin terug te sturen (?!?)
Rabo-filiaal heeft ingegrepen en die € 50 betaald. Accu zeer snel leeg, gaat van 90% in een sprong naar 10 %. Nog niet optimaal betrouwbaar. Voor betaling dient hij eerst opgeladen te zijn wil je er zeker van zijn dat hij werkt. Als hij het doet is het perfect.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Andreas

juli 19, 2017

In een woord waardeloos.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Hetty Jansen

juni 29, 2017

ik moet de terminal meerdere keren per dag opnieuw opstarten ( als ik het een paar uur niet gebruik) ivm verbinding maken met de kaartlezer, wat erg lang duurt , het opnieuw opstarten duurt lang en als de kaartlezer aan het verbinden is duurt het ook erg lang. grote ergenis !!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
kA

juni 22, 2017

een drama!!! support bestaat niet !! zoveels te keren moest ik het apparaat opstarten, kopelen ontkoppelen. en advies van hulpdesk is gebruik 4G. als je aanschaaft, vertellen ze niet dat het met wifi onstabiel werkt natuurlijk. Ik ben wel klaar d r mee

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Tijn Boissevain

mei 4, 2017

Op zich ben ik een tevreden gebruiker. Maar ik ben op deze site terecht gekomen i.v.m. traag bijwerken / updaten van de kaartlezer. Ik heb zojuist een nieuwe GSM in gebruik genomen en de kaartlezer gekoppeld aan de app. Dat ging op zich goed. Toen dacht ik, even bijwerken. Nou, ik ben nu nu al zeker tien minuten bezig en hij is nu op 10 procent. De display geeft aan: 1852/18596. En op de telefoon staat: … houd de app geopend tot het bijwerken is voltooid… Dus moet ik steeds mijn scherm wakker houden als het donker wordt. Heeft waarschijnlijk te maken met veiligheid en onderbreken van het proces. Ik heb de kaartlezer dus maar aan de stroom gehangen.
Rabobank: kan dit nu echt niet beter? Of op zijn minst waarschuwen dat dit gaat gebeuren? Hoeps, scherm weer even wakker houden… 2205/18596…
Overige ervaringen: Dit is mijn derde kaartlezer. De eerste was ruk en echt niet productierijp. Batterij veel te snel leeg, zéér traag opstarten, rare meldingen in display tijdens betalen waar klanten van in de war raakten. De tweede was beter maar had een accu die opeens zó snel leeg was dat dit enkel defect kan noemen. Het aan/uit knopje ligt nu verdiept, en toch gaat het apparaat in mijn tas wel eens ongewild uit of juist aan. De knopjes kunnen nog steeds per ongeluk te diep ingedrukt worden en dan blijven hangen. Dit komt nogal eens voor omdat je vrij stevig op de knoppen moet drukken. Veel oudere mensen vinden dat lastig.
Waar ik wel erg blij mee ben is de app (huidige versie!), al is de bediening vrij iOS-achtig en zeker voor Android gebruikers wel even wennen en niet altijd voldoende intuïtief. Ik ga deze post ook even doorsturen naar Rabo SmartPin helpdesk. … 3155/18596…. nog zo'n half uur te gaan…

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Sebastian

maart 31, 2017

Erg goedkoop in vergelijking met andere apparaten en mooie app

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Kees Tramper

maart 21, 2017

Ik weiger als klant hier aan mee te doen. Reden: Iedereen kan nu als "glazenwasser" geld van je pinnen. Vorige week stond er ook een aan de deur. Een buitenlander. Geen enkele herkenning of kaartje of kleding. En die willen dan via dit systeem geld pinnen voor een glazenwasser abonnement. Mij niet gezien. Ik heb mijn telefoon niet ingesteld op betalen ermee. Alles gaat via de bank en dat blijft zo, en winkels contant

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Attent Barchem

maart 18, 2017

Veel problemen met verbinding telefoon. Bluetooth verbinding hapert. Vaak opnieuw opstarten. App is wel handig en werkzaam. tip voor Rabobank; update het mobile pin apparaat!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Monique Callaars

maart 7, 2017

Het apparaat werkt goed maar nu is het kapot en moet ik meer dan een week wachten voor een nieuwe opgestuurd wordt. Dat is veel te lang. Bij aankopen online is het meestal de volgende dag in huis. Waarom dan met weekend ertussen dan 10 dagen geen betaalsysteem. Ben daar niet blij mee.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Gerard

maart 5, 2017

Regelmatig moet zowel het apparaat als de mobiele telefoon opnieuw opgestart worden, meestal wanneer het apparaat even niet word gebruikt. Opstarten duurt lang en is heel hinderlijk.
Ook regelmatig de foutmelding:
"Er is een fout opgetreden bij het inloggen. Wilt u doorgaan met beperkte functionaliteit?"
Als het werkt is het ideaal, maar kan tijdens drukte ook een bron van ergenis zijn!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rob van Klinken

januari 10, 2017

Perfect apparaat, werkt altijd en overal via je mobiele telefoon. Bij onze "oude" ging de accu vrij snel leeg, een telefoontje en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Super service!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Joan Poulus

december 31, 2016

Traag bij opstarten en tijdens pinnen en de app kan niet meedraaien met het scherm van de IPad en je bent verplicht de IPad rechtop te gebruiken en dat is echt heel vervelend i.v.m. de standaard waarin de IPad staat.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Joost voeten

november 2, 2016

Ik heb hem nu 4 maand en een enkele keer werkt het ding wel.
Maar meestal moeten de klanten naar de pin automaat buiten op het plein.

Als mobile pin voor markten ed is de smartpin ook ongeschikt.
De accu is snel leeg.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Tom

augustus 22, 2016

Regelmatig storingen, erg vervelend als je er niet op kunt vertrouwen. Daarnaast staat het geld niet direct op mijn rekening wanneer er via een andere bank wordt gepind, dus zo heb je nog weinig zekerheid.

ALS het apparaat werkt is het echter wel een ideaal ding voor een kleine ondernemer, je kunt hem op elk moment en op elke locatie gebruiken. Zeker wanneer het om grote pin-bedragen gaat, is het prijstechnisch ook aantrekkelijk vergeleken met andere mobiele pinautomaten.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Brenda

mei 11, 2016

Vanwege de smartpin naar de Rabobank overgestapt. Werkte soms wel, soms niet op mijn 4s. Moest vaak de terminal en app afsluiten en dan werd de verbinding vaak wel gemaakt. Toch maar een iphone SE aangeschaft hiervoor (heeft dezelfde software als de 6) Nu blijkt dat de terminal de verbinding met de SE niet kan maken op de een of andere manier. Helpdesk van de Rabobank had hiervoor geen oplossing en heeft me ook niet meer teruggebeld. Heb nu elders een goedwerkende pin aangeschaft welke uiteindelijk zelfs nog goedkoper is.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Rabobank SmartPin

Rabobank SmartPin is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over Rabobank SmartPin.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Rabobank SmartPin review
  • Ervaringen Rabobank SmartPin
  • Rabobank SmartPin kosten
  • Rabobank SmartPin.com
  • mPOS Rabobank SmartPin

.