PinMobile

 

Over PinMobile

Pinmobile is een Nederlandse mobiele payment provider met een stabiele Mobile Point of Sale (mPOS) oplossing. Ondernemers kunnen met Pinmobile hun klanten overal eenvoudig en veilig laten betalen met pinpas (Maestro en VPay) en creditcard (MasterCard en Visa). De ondernemer geeft het bedrag in op de kassa app voor smartphone of tablet en vervolgens betaalt de klant door zijn/haar pinpas of creditcard in de pinreader te steken en de transactie te bevestigen met een pincode. Voor buitenlandse kaarten is het ook mogelijk gebruik te maken van de magneetstrip.

 

 

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

PinMobile details

Tarief per transactie € 0,30
Maandelijke kosten € 9,00
Prijs kaartlezer € 99,00
Uitbetalingstermijn 3 dagen
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie 2.2
Minimale iOS versie 6.0
Telefonisch support Nee

PinMobile reviews

Deel jouw ervaring over PinMobile

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

van Heelsbergen

juli 24, 2019

Oud systeem werkt voor geen meter. De klantenservice is alleen per mail bereikbaar en neemt geen contact op. Niet van deze tijd!!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mirella

februari 14, 2019

Wat een oud achterhaald systeem is dit! Dat dit nog bestaat in deze tijd. Voor een paar klanten prima, maar niet voor in een drukke winkel aan te raden. Is niet snel, werkt erg traag met het lezen van een bankpas. Uitdraai lijkt nog op een MS-DOS systeem van 20 jaar geleden. Loopt 3 tot 4 dagen achter met de uitdraai. Duurt 4 tot 5 dagen totdat je je geld krijgt. Dan maar meer kosten, maar dit werkt, voor ons, niet

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Bart

oktober 30, 2018

Veruit het goedkoopste mobiele pinsysteem en de app en pinreader werken prima en ook contactloze betalingen geen enkel probleem. Via het online overzicht heldere inzage in mijn transacties en kosten. Heb eerder iZettle en SUMUP gebruikt maar die kosten liepen heel snel op. Dit is een goed volwaardig en veel goedkoper alternatief. Paar keer contact met ze gehad en dat verliep heel soepel en snel. Voor noodgevallen krijg je een mobiel nummer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Paula

september 13, 2018

Het aanvragen vergt geduld, het is veel rompslomp met een Belgische maatschappij (ik moest de achterkant? van mijn paspoort nog toesturen eer ik 'goedgekeurd' werd). Ik had eerst SumUp ben uiteindelijk overgestapt op PinMobile puur vanwege de prijs. Ik heb een klein winkeltje en mijn pinbetalingen zijn gemiddeld meer dan 20,-, dan ben je hier toch goedkoper uit. Verder geen problemen met het uitbetalen. Wel met mijn reader, die doet het nog steeds niet (meer) naar behoren, heel veel e-mail wisselingen over gehad. De oplossing is een nieuwe. Nadeel vind ik dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, dus je kunt niet even snel bellen met een helpdesk met vragen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cristina

maart 28, 2018

Very VERY bad! Waited almost two weeks before I received the machine. Regarding the transactions: it is NOT true that the payment is done after 3-4 days. I still did not receive payments from 22-03 (It is now 28-03!!). Above all, you receive a sum up of the transactions and not one by one. Very confusing! I would not advice to buy one to anybody and I am looking for other solutions myself.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Eline

januari 12, 2018

PinMobile is het goedkoopste systeem in de markt en app werkt heel prettig en makkelijk. Mooi online overzicht en mogelijk om contactloos te laten betalen. Verder prima support met snelle reactie.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
MuziTax

november 20, 2017

Eerste indruk is goed. Verreweg het goedkoopste systeem. Op het afschrift van de klant staat alleen nog BEL bij mijn bedrijf in plaats van NLD. Als dat ook nog goedkomt (ik wacht al een week, maar blijf vol vertrouwen) 5 sterren.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Sander

september 29, 2017

Zeer slecht er gaat niets goed tijdsverspilling om met pinmobile in zee te gaan.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Simone

juni 14, 2017

Allereerst is PinMobile bij een paar transacties per dag al de goedkoopste oplossing van allemaal en ik heb het goed uitgezocht. De app en pinreader werken goed en zijn makkelijk te begrijpen. Wat service betreft gaat het ook prima: direct dezelfde dag antwoord met een oplossing en als het wat ingewikkelder is bellen ze je op.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jos

mei 1, 2017

Tot op heden ben ik negatief. Prijs lijkt beter dan soortgelijke concurrenten.
Echter op service is verbeter slag te halen. Allereerst veel rompslomp voor aanvraag, daarna 7-10 werkdagen tot ontvangst pinapparaat (wat ik al te lang vind). Grote probleem is echter dat ik al langer dan 10 werkdagen wacht. Daarom een e-mail hierover heb gestuurd en inmiddels nog steeds wacht op antwoord en apparatuur.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Anouk

april 24, 2017

Een aanvulling op mijn vorige review: nadat uiteindelijk mijn bank enige pressie op de klantenservice had uitgeoefend, heeft pinmobile het probleem betreffende te late uitbetaling opgelost. De fout bleek bij de instantie te zitten welke de uitbetalingen verzorgt. Van pinmobile onverwacht een mooie bos bloemen ontvangen als goedmakertje. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor en uiteindelijk ben ik toch een tevreden klant.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rutger

januari 20, 2017

Uiteindelijk gekozen voor Pinmobile om vaste bedrag voor pinnen van 30 cent. Systeem werkt heel goed en eenvoudig. Bij problemen wordt ik snel geholpen. Een echte aanrader!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Pieter

januari 20, 2017

Systeem werkt eenvoudig en is betrouwbaar. Als je regelmatig transacties doet is dit het voordeligste systeem door de vaste prijs per pintranactie van € 0,30. Snelle response bij vragen. Mooi bedrijf!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Deha-trailers

december 11, 2015

Super handig, betrouwbaar en betaalbaar! Gebruiken dit systeem nu drie maanden en zijn enthousiast! ?

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ronald

september 1, 2015

Lang aan het zoeken geweest en uiteindelijk bij Pinmobile uitgekomen. Vaste fee ipv procenten gaf de doorslag.

Inmiddels een klein jaar in gebruik en super tevreden.

Aanrader!

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over PinMobile

PinMobile is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over PinMobile.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • PinMobile review
  • Ervaringen PinMobile
  • PinMobile kosten
  • PinMobile.com
  • mPOS PinMobile

.