mijnPIN

 

Over mijnPIN

mijnPIN, eerder Heights myPOS genoemd, levert terminals om mobiele betalingen in Europa mogelijk te maken. De betaalterminals van mijnPIN werken contactloos en zijn daarnaast geschikt voor alle pinpassen en creditcards Meastro, VPAY, MasterCard, Visa en JCB. Bij mijnPIN zit je niet vast aan contracten, abonnementen en betaal je alleen per transactie. Er zijn verschillende terminals beschikbaar die onderverdeeld zijn in verschillende prijsklassen. Bij mijnPIN kun je rekenen op directe uitbetaling van de transacties, direct toegang tot jouw geld, geen app of andere software noodzakelijk en betaal je 1,8% transactiekosten. Ook werken ze bij mijnPIN met de allernieuwste technologie, zoals NFC contactloos betalen.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

mijnPIN details

Tarief per transactie
Maandelijke kosten Geen
Prijs kaartlezer € 249,00
Uitbetalingstermijn Niet bekend
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie /
Minimale iOS versie /
Telefonisch support Ja

mijnPIN reviews

Deel jouw ervaring over mijnPIN

Reviews van anderen

Gemiddelde: 4/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Ramon Mol

augustus 6, 2018

MijnPin voor ons de voordeligste optie. Het vaste bedrag per transactie zorgt ervoor dat alternatieven direct een stuk duurder zijn. Qua installatie ging e.e.a. redelijk vlot. De pinapparaten zien er professioneel uit en werken goed.

De gebruikersinterface van MijnPin is volledig in het Engels. Vergeleken met bijvoorbeeld iZettle is het zeker een paar stappen terug in gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

Betalingen gestort krijgen op je eigen rekening is vrij omslachtig en werkt met onnodig ingewikkelde formulieren. Dit zou eenvoudiger moeten kunnen.

Het klopt inderdaad dat je naast de 25ct per transactie ook 3,00 euro betaald om het geld gestort te krijgen op je bankrekening. Dit wordt niet duidelijk vooraf gecommuniceerd. Het is jammer dat ze hierover niet transparant zijn, want zelfs met die kosten erbij gerekend zijn ze voor velen het voordeligst.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Anthony Notos

augustus 1, 2018

Deze website mobielebetaalsystemenvergelijken is een commissieval. Het enige wat deze site wil is commissies van iZettle opstrijken. Onze tariefstructuur van 1,8% wordt als 5% getoond. Onze alternatieve pintarief van € 0,25 per transactie kan niet eens in deze zogenaamde vergelijker getoond worden. Alle connectiemogelijkheden zoals de standaard simkaart worden bewust niet vermeld. Net zomin als Maestro, Vpay, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan

maart 11, 2018

Lijkt redelijk voordelig, maar zoals zo vaak allerlei verborgen kosten. Houdt er rekening mee dat het geld niet op je eigen rekening komt, maar met inhouding van kosten op rekening bij Mypos. Als je een overboeking wilt doen betaal je nog eens min. EUR. 3,– per overboeking. Je neemt het eerste "commission" en het tweede een "Fee" en houdt bij hoog en bij laag vol dat dat 2 verschillende dingen zijn.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
evert van der Have

maart 4, 2018

Prijs is redelijk maar ik zou graag willen dat de Kredietkaarten tegen een lager tarief bruikbaar waren nu 2.5% wij proberen te vermeiden dat mensen met een creditcard betalen.25 cent per transactie is prima maar 2.50 voor een transactie van 100Euro (creditcard)is wel 10x zoveel dat gebeurt in ons restaurant nogal eens.voor kleine bedragen is dat prima natuurlijk.
Wij zijn wel blij met mijnpin.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
K.papenborg

februari 4, 2018

Mooi, degelijk en compact. Werkt perfect. Geen geneuzel met een app op je telefoon. Had hiervoor iZettle, werkt goed maar veel te hoge kosten vind ik.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Pieter

december 31, 2017

Mooi klein compact apparaat, wij hebben gekozen om zonder bonprinter te werken, maar dit model zit ook gewoon in het pinpakket. Kosten overzichtelijk, 0.25 per transactie, wij boeken per periode over naar onze eigen iban, de kosten hiervoor zijn 3 euro. Alles inde mix genomen is het op dit moment de goedkoopste oplossing die er te vinden is. Alles snel makkelijk en digitaal en dus een dikke 5 punten !

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
JRW

augustus 19, 2017

Lijkt redelijk voordelig, maar zoals zo vaak allerlei verborgen kosten. Houdt er rekening mee dat het geld niet op je eigen rekening komt, maar met inhouding van kosten op rekening bij Mypos. Als je een overboeking wilt doen betaal je nog eens min. EUR. 3,– per overboeking. Je neemt het eerste "commission" en het tweede een "Fee" en houdt bij hoog en bij laag vol dat dat 2 verschillende dingen zijn. Apparaat werkt dan weer wel goed en is goed alternatief bij pinstoring.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Annet de Ruiter

juli 10, 2017

Ontzettend lang zitten tobben en vergelijken welk pin systeem ik graag zou willen. Ik zag tegen het activeren op en heb een mailtje gestuurd. Gelijk terug gebeld en het team van Mijn Pin.nl heeft mij er vandaag keurig doorheen geloodst. Een dikke 10, rustig en vriendelijk te woord gestaan. Helemaal tevreden.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Said van goudse taxi centrale

oktober 19, 2016

Absoluut top apparaat en geweldige service. Ik kan het iedereen aanraden. Ben tevreden over product, prijs en service

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Frank Daamen

juli 27, 2016

Absolute aanrader! Zeer lage tariefstructuur en geweldige service die mijnPIN levert.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Maud Bos

juli 27, 2016

Beste myPOS apparaat!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Brian Veraart

juli 6, 2016

Ik ben erg tevreden met de diensten die mijnPIN levert. Vooral de tariefstructuur is erg voordelig.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over mijnPIN

mijnPIN is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over mijnPIN.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • mijnPIN review
  • Ervaringen mijnPIN
  • mijnPIN kosten
  • mijnPIN.com
  • mPOS mijnPIN

.