mijnPIN

 

Over mijnPIN

mijnPIN, eerder Heights myPOS genoemd, levert terminals om mobiele betalingen in Europa mogelijk te maken. De betaalterminals van mijnPIN werken contactloos en zijn daarnaast geschikt voor alle pinpassen en creditcards Meastro, VPAY, MasterCard, Visa en JCB. Bij mijnPIN zit je niet vast aan contracten, abonnementen en betaal je alleen per transactie. Er zijn verschillende terminals beschikbaar die onderverdeeld zijn in verschillende prijsklassen. Bij mijnPIN kun je rekenen op directe uitbetaling van de transacties, direct toegang tot jouw geld, geen app of andere software noodzakelijk en betaal je 1,8% transactiekosten. Ook werken ze bij mijnPIN met de allernieuwste technologie, zoals NFC contactloos betalen.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

mijnPIN details

Tarief per transactie
Maandelijke kosten Geen
Prijs kaartlezer € 249,00
Uitbetalingstermijn Niet bekend
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie /
Minimale iOS versie /
Telefonisch support Ja

mijnPIN reviews

Deel jouw ervaring over mijnPIN

Reviews van anderen

Gemiddelde: 4/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Post

december 23, 2019

Het was vroeger gratis als je niet het apparaat gebruikte. Maar ja ze dachten hoe kunnen we dit veranderen. Voorwaarde aanpassen. En meteen als je Binnen 1 jaar mindere dan €50 pin transacties hebt gehad kost het €5,00 per maand. Dus nu hebben ze flink huis gehouden. De creditcard werkt ook niet in het buitenland. En omdat ik dat pas merkte in het buitenland had ik €2500 euro die ik gestort had terug gestort. En ja meteen €3,00 rekenen. Nee dit is geen eerlijke handel in mijn ogen. Ga dan ook snel alles hier opzeggen. En mooi

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Wim van Gestel

juni 1, 2019

Ik heb zelf 3 CCV apparaten en 2 myPOS. Die myPOS zijn prijs apparaten. Werken net zo snel en goed, kosten alleen geen 850 euro. Alles zit erop. Dat trage van die mijnheer in die review heb ik zelf niet ervaren. Vind het ook raar dat ie 99 euro veel geld vindt en eigenlijk gratis beter is. Van die overboekingskosten maken ze er geen geheim van. Ze vertelden het gelijk toen ik ze belde over de kosten. Staat ook volgens mij overal op hun site. Zo verborgen is dat dan ook niet. Al met al fijne en goede apparaten.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Sari

oktober 23, 2018

Ik ben zo ontevreden over mypos heb spijt dat ik ooit ben overgestapt.. ten eerste belachelijk dat ik 99 euro moest betalen voor jullie pin automaat terwijl het 5min duurt voor dat ding opstart en dan overdrijf ik echt niet! Ik had veel meer verwacht van dit apparaat gezien de prijs ervan en alle andere bedrijven geven hun pinautomaat gratis bij inschrijving. We proberen geld te verdienen maar voor dat we dat kunnen doen moeten we eerst geld uitgeven het duurt maanden voordat uw klant die 99 eu er uit heeft gehaald want bij andere bedrijven betaal je 0 euro dus dat is een en al verlies.. ook had ik veel liever gehad dat al het geld op mijn eigen rekening werd gestoort.. uiteindelijk ben je precies het zelfde kwijt als alle andere pin bedrijven omdat jullie 3euro vragen per transactie vanaf mypos credit card tot mijn ing rekening dus nu ben ik verplicht om het geld te sparen op mypos creditcard acount want anders betaal ik bij elke overschrijving 3euro transactie kosten . Nogmaals het apparaat werkt heel traag opstart tijd duurt veelste lang en als ik hem de heledag aanlaat staan is de batterij leeg wanneer ik een klant heb ook dan duurt het veelste lang om optestarten want de batterij moet eerst een beetje opladen

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ramon Mol

augustus 6, 2018

MijnPin voor ons de voordeligste optie. Het vaste bedrag per transactie zorgt ervoor dat alternatieven direct een stuk duurder zijn. Qua installatie ging e.e.a. redelijk vlot. De pinapparaten zien er professioneel uit en werken goed.

De gebruikersinterface van MijnPin is volledig in het Engels. Vergeleken met bijvoorbeeld iZettle is het zeker een paar stappen terug in gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

Betalingen gestort krijgen op je eigen rekening is vrij omslachtig en werkt met onnodig ingewikkelde formulieren. Dit zou eenvoudiger moeten kunnen.

Het klopt inderdaad dat je naast de 25ct per transactie ook 3,00 euro betaald om het geld gestort te krijgen op je bankrekening. Dit wordt niet duidelijk vooraf gecommuniceerd. Het is jammer dat ze hierover niet transparant zijn, want zelfs met die kosten erbij gerekend zijn ze voor velen het voordeligst.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Anthony Notos

augustus 1, 2018

Deze website mobielebetaalsystemenvergelijken is een commissieval. Het enige wat deze site wil is commissies van iZettle opstrijken. Onze tariefstructuur van 1,8% wordt als 5% getoond. Onze alternatieve pintarief van € 0,25 per transactie kan niet eens in deze zogenaamde vergelijker getoond worden. Alle connectiemogelijkheden zoals de standaard simkaart worden bewust niet vermeld. Net zomin als Maestro, Vpay, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan

maart 11, 2018

Lijkt redelijk voordelig, maar zoals zo vaak allerlei verborgen kosten. Houdt er rekening mee dat het geld niet op je eigen rekening komt, maar met inhouding van kosten op rekening bij Mypos. Als je een overboeking wilt doen betaal je nog eens min. EUR. 3,– per overboeking. Je neemt het eerste "commission" en het tweede een "Fee" en houdt bij hoog en bij laag vol dat dat 2 verschillende dingen zijn.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
evert van der Have

maart 4, 2018

Prijs is redelijk maar ik zou graag willen dat de Kredietkaarten tegen een lager tarief bruikbaar waren nu 2.5% wij proberen te vermeiden dat mensen met een creditcard betalen.25 cent per transactie is prima maar 2.50 voor een transactie van 100Euro (creditcard)is wel 10x zoveel dat gebeurt in ons restaurant nogal eens.voor kleine bedragen is dat prima natuurlijk.
Wij zijn wel blij met mijnpin.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
K.papenborg

februari 4, 2018

Mooi, degelijk en compact. Werkt perfect. Geen geneuzel met een app op je telefoon. Had hiervoor iZettle, werkt goed maar veel te hoge kosten vind ik.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Pieter

december 31, 2017

Mooi klein compact apparaat, wij hebben gekozen om zonder bonprinter te werken, maar dit model zit ook gewoon in het pinpakket. Kosten overzichtelijk, 0.25 per transactie, wij boeken per periode over naar onze eigen iban, de kosten hiervoor zijn 3 euro. Alles inde mix genomen is het op dit moment de goedkoopste oplossing die er te vinden is. Alles snel makkelijk en digitaal en dus een dikke 5 punten !

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
JRW

augustus 19, 2017

Lijkt redelijk voordelig, maar zoals zo vaak allerlei verborgen kosten. Houdt er rekening mee dat het geld niet op je eigen rekening komt, maar met inhouding van kosten op rekening bij Mypos. Als je een overboeking wilt doen betaal je nog eens min. EUR. 3,– per overboeking. Je neemt het eerste "commission" en het tweede een "Fee" en houdt bij hoog en bij laag vol dat dat 2 verschillende dingen zijn. Apparaat werkt dan weer wel goed en is goed alternatief bij pinstoring.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Annet de Ruiter

juli 10, 2017

Ontzettend lang zitten tobben en vergelijken welk pin systeem ik graag zou willen. Ik zag tegen het activeren op en heb een mailtje gestuurd. Gelijk terug gebeld en het team van Mijn Pin.nl heeft mij er vandaag keurig doorheen geloodst. Een dikke 10, rustig en vriendelijk te woord gestaan. Helemaal tevreden.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Said van goudse taxi centrale

oktober 19, 2016

Absoluut top apparaat en geweldige service. Ik kan het iedereen aanraden. Ben tevreden over product, prijs en service

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Frank Daamen

juli 27, 2016

Absolute aanrader! Zeer lage tariefstructuur en geweldige service die mijnPIN levert.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Maud Bos

juli 27, 2016

Beste myPOS apparaat!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Brian Veraart

juli 6, 2016

Ik ben erg tevreden met de diensten die mijnPIN levert. Vooral de tariefstructuur is erg voordelig.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over mijnPIN

mijnPIN is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over mijnPIN.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • mijnPIN review
  • Ervaringen mijnPIN
  • mijnPIN kosten
  • mijnPIN.com
  • mPOS mijnPIN

.