Hoe wij werken

Wat doen wij voor u?
Wij vergelijken via onze website verschillende mobiele betaalsystemen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder. Onze rol is bemiddelen, daarna kunt u naar de website van de aanbieder gaan om de daadwerkelijk het product aan te schaffen. Heeft u dan ook vragen over de betreffende product, dan is de aanbieder uw aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor mobiele betaalsystemen vergelijken wij de betaalsystemen van vele aanbieders. Dit zijn de mobiele betaalsystemen van de aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en prijzen.

Sum up, Izettle, Payleven, Square, Adyen, PinMobile en mPowa zijn de aanbieders van betaalsystemen die worden vergeleken in onze vergelijker.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor mobiele betaalsystemen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen welke mobiele betaalsystemen interessant zijn voor u. Alle mobiele betaalsystemen die interessant zijn voor u, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: de prijs, de klantbeoordeling of een combinatie van beiden. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina.

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer u via onze website een mobiel betaalsysteem afneemt, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de aanbieder. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van mobiele betaalsystemen zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de aanbieder.