Draadloos pinnen

Vergelijk Alle Betaalsystemen

 

Mobiel betaalsysteem

Iedereen heet zo onderhand wel door dat het hard gaat met de technologische ontwikkelingen. Zo is het nu ook mogelijk om draadloos pinnen aan je klanten aan te bieden. Dit is ideaal voor ondernemers die veel onderweg zijn, omdat klanten via jouw smartphone, een smartphone applicatie en de bijbehorende kaartlezer kunnen betalen. Dit maakt het mogelijk om draadloos pinnen aan te bieden aan je klanten.

Wat is draadloos pinnen?

De mobiele betaalsysteemaanbieders maken het mogelijk dat je klanten via een kaartlezer een betaling kunnen verrichten. Deze kaartlezer maakt een draadloze verbinding met je smartphone (bleutooth of gps); waardoor klanten gebruik kunnen maken van draadloos pinnen. Het grote voordeel hiervan is dat klanten waar ze dan ook maar zijn kunnen betalen. Het is wel duidelijk dat dit de klanttevredenheid ten goede komt. Om gebruik te maken van draadloos pinnen betaal je kosten per transactie. In sommige gevallen dien je ook aanschafkosten voor de kaartlezer (maximaal € 100) te betalen om gebruik te maken van draadloos pinnen.

De voordelen van Mobiele Betaalsystemen Vergelijken

Bekijk Draadloos pinnen bij Mobiele Betaalsystemen Vergelijken. Op mobielebetaalsytemenvergelijken.nl vergelijk je alle aanbieders van mobiele betaalsystemen die in Nederland beschikbaar zijn. Je kunt de verschillende aanbieders vergelijken op basis van prijs per transacties, betalingsmogelijkheden en het uitbetalingstermijn.

Daarnaast kun je ervaringen en reacties van andere bezoekers lezen over Draadloos pinnen op mobielebetaalsystemenvergelijken.nl. Zo weet je precies wat van ervaring andere bezoekers met een aanbieder heeft en kun je een eerlijke vergelijking maken. Daarbij is iedere aanbieder door een reviewer met een expertcijfer beoordeelt.

Het aantal aanbieders in Nederland begint als maar toe te nemen. Wanneer er te veel aanbieders in de zoekresultaten weergeven worden, kun je er voor kiezen om van de sorteeroptie gebruikt te maken. Je kunt de aanbieders na het vergelijken sorteren op basis van: alfabet, populariteit, aanbevolen en prijs. Wij hopen dat je met deze vergelijkingstool Draadloos pinnen zo goed mogelijk kunt vergelijken. Wanneer je er niet uit komt, mag je ons uiteraard altijd een berichtje sturen.

Wil je alle mobiele betaalsystemen met elkaar vergelijken? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Vergelijk Alle Betaalsystemen