Betalen met telefoon

Vergelijk Alle Betaalsystemen

 

Mobiel betaalsysteem

Het betalen met telefoon gaat via een mobiel betaalsysteem makkelijk, snel en daarnaast is het ook nog eens veilig. Wij zien dan ook steeds meer ondernemers die gebruik maken van betaling via telefoon. Deze ondernemers zijn veel onderweg, waardoor het makkelijker is om de klant deze mogelijkheid aan te bieden. Aan de hand van een bleutooth, kabel of gps verbinding maakt de telefoon contact met de cardreader en kan betalen met telefoon in gang worden gezet.

De voordelen van betalen via telefoon

Het grote voordeel van betalen via telefoon is dat het aanzienlijk voordeliger is dan een traditioneel betaalsysteem. De aanschafkosten van betalen met telefoon kunnen maximaal € 100 zijn, terwijl die bij een traditioneel betaalsysteem rond de € 1000 liggen. Een ander voordeel van betalen met telefoon is dat je locatie-onafhankelijk betalingen van je klanten kunt ontvangen. De meeste klanten zijn hier blij mee, omdat ze liever niet tot nauwelijks contant geld op zak willen hebben.

De voordelen van Mobiele Betaalsystemen Vergelijken

Bekijk Betalen met telefoon bij Mobiele Betaalsystemen Vergelijken. Op mobielebetaalsytemenvergelijken.nl vergelijk je alle aanbieders van mobiele betaalsystemen die in Nederland beschikbaar zijn. Je kunt de verschillende aanbieders vergelijken op basis van prijs per transacties, betalingsmogelijkheden en het uitbetalingstermijn.

Daarnaast kun je ervaringen en reacties van andere bezoekers lezen over Betalen met telefoon op mobielebetaalsystemenvergelijken.nl. Zo weet je precies wat van ervaring andere bezoekers met een aanbieder heeft en kun je een eerlijke vergelijking maken. Daarbij is iedere aanbieder door een reviewer met een expertcijfer beoordeelt.

Het aantal aanbieders in Nederland begint als maar toe te nemen. Wanneer er te veel aanbieders in de zoekresultaten weergeven worden, kun je er voor kiezen om van de sorteeroptie gebruikt te maken. Je kunt de aanbieders na het vergelijken sorteren op basis van: alfabet, populariteit, aanbevolen en prijs. Wij hopen dat je met deze vergelijkingstool Betalen met telefoon zo goed mogelijk kunt vergelijken. Wanneer je er niet uit komt, mag je ons uiteraard altijd een berichtje sturen.

Wil je alle mobiele betaalsystemen met elkaar vergelijken? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Vergelijk Alle Betaalsystemen