Betalen met mobiel

Vergelijk Alle Betaalsystemen

 

mPOS

Betalen met mobiel is een grote uitvinding voor ondernemers die dagelijks onderweg zijn. Taxi chauffeurs, schoonmakers en een huis-aan-huis kapper kunnen aan de hand van een mobiel betaalsysteem klanten laten betalen met mobiel. Dit maakt het leven een stuk makkelijker en veiliger; klanten kunnen nu overal in Nederland betalen met mobiel en hoeven daarom geen contant geld meer op zak te hebben.

De voordelen van betalen met je mobiel

Er zitten een aantal voordelen aan betalen met je mobiel. Zo werken de mobiele betaalsystemen super makkelijk en snel. Je mobiele telefoon maakt met een kaart reader verbinding aan de hand met een bluetooth, gps of kabel. De klant kan haar pinpas of creditcard in de kaart reader stoppen, vervolgens haar pincode invoeren en het betalen met mobiel bevestigen door op ‘ok’ te drukken. Het grote voordeel is dat ondernemers minder aanschafkosten betalen voor het betalen met mobiel kwijt zijn dan bij een traditioneel betaalsysteem en hun klanten daarnaast ter plekke kunnen betalen. Betalen met je mobiel is de toekomst!

De voordelen van Mobiele Betaalsystemen Vergelijken

Bekijk betalen met mobiel bij Mobiele Betaalsystemen Vergelijken. Op mobielebetaalsytemenvergelijken.nl vergelijk je alle aanbieders van mobiele betaalsystemen die in Nederland beschikbaar zijn. Je kunt de verschillende aanbieders vergelijken op basis van prijs per transacties, betalingsmogelijkheden en het uitbetalingstermijn.

Daarnaast kun je ervaringen en reacties van andere bezoekers lezen over betalen met mobiel op mobielebetaalsystemenvergelijken.nl. Zo weet je precies wat van ervaring andere bezoekers met een aanbieder heeft en kun je een eerlijke vergelijking maken. Daarbij is iedere aanbieder door een reviewer met een expertcijfer beoordeelt.

Het aantal aanbieders in Nederland begint als maar toe te nemen. Wanneer er te veel aanbieders in de zoekresultaten weergeven worden, kun je er voor kiezen om van de sorteeroptie gebruikt te maken. Je kunt de aanbieders na het vergelijken sorteren op basis van: alfabet, populariteit, aanbevolen en prijs. Wij hopen dat je met deze vergelijkingstool betalen met mobiel zo goed mogelijk kunt vergelijken. Wanneer je er niet uit komt, mag je ons uiteraard altijd een berichtje sturen.

Wil je alle mobiele betaalsystemen met elkaar vergelijken? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Vergelijk Alle Betaalsystemen