Alle aanbieders

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9

phonereadercards-roundBen je benieuwd naar de mogelijkheden van een mobiel betaalsysteem of sta je op het punt om een mobiel betaalsysteem aan te schaffen? Op deze pagina vind je alle mobiele betaalsystemen die in Nederland beschikbaar zijn op alfabetische volgorde.

De aanbieders kunnen op een aantal punten van elkaar verschillen. Zo zijn de betalingsmogelijkheden die je klanten aan kunt bieden verschillend per aanbieder en bieden een aantal aanbieders telefonisch support terwijl je bij andere alleen contact kunt opnemen via de mail. Wanneer je kijkt naar kosten dan valt het op dat de prijs van de kaartlezer varieert per aanbieder en ook zit er verschil in het bedrag dat je per transactie betaald. Daarnaast heb je bij de ene aanbieder wel te maken met maandelijkse kosten terwijl dit bij de ander niet zo is en verschilt de uitbetalingstermijn. De verbinding tussen je smartphone of tablet met de kaartlezer en de vereisten van je smartphone of tablet verschillen ook per aanbieder.

Zoals je ziet is iedere aanbieder van mobiele betaalsystemen verschillend en daarom raden wij aan de aanbieders van mobiele betaalsystemen goed met elkaar te vergelijken. Op deze manier weet je zeker dat je de aanbieder kiest die het beste bij je past en waarmee je nog jaren vooruit kunt.

Het aantal mobiele betaalsystemen begint steeds meer toe te nemen. Dit is een teken dat steeds meer ondernemers voor een mobiel betaalsysteem kiezen. iZettle, Payleven en Sumpup zijn de meest populaire aanbieders van dit moment.