Algemene voorwaarden

Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl
We doen onze uiterste best om jou als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse mobiele betaalsystemen. Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl verwijst gebruikers naar de websites van de aanbieders van mobiele betaalsystemen. Zelf bieden wij geen mobiele betaalsystemen aan. Alle content op Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl is eigendom van Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Reviews
Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van de mobiele betaalsystemen. Deze ontvangen wij van de organisaties met mobeiele betaalsystemen zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden
Indien je gebruikt maakt van Mobielebetaalsystemenvergelijken.nl ga je daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.