Over Adyen

Adyen shuttle is niet meer verkrijgbaar. Dit bekent dat Adyen op dit moment geen mPOS systeem aanbiedt. Vergelijk hier de aanbieders van mobiele betaalsystemen.

Ook Adyen heeft een betaalsysteem ontwikkeld. Adyen biedt outsourced betalings- en fraudecontrolediensten voor grote en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf biedt dus niet alleen betaalverwerking, maar ook routering en controle.

Adyen richt zich met de nieuwe betaalmethode niet alleen op de kleine en nieuwe bedrijven, maar ook op de grotere ondernemingen. Pathé Nederland heeft ook voor Adyen gekozen om de online en mobiele betalingen af te handelen. Het voordeel van het betaalsysteem van Adyen is dat de winkelier zelf mag kiezen hoe de interface van het betaalsysteem er uit komt te zien.

 

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Adyen details

Tarief per transactie /
Maandelijke kosten Geen
Prijs kaartlezer Niet bekend
Uitbetalingstermijn 3 dagen
Bluetooth Nee
GPS Nee
Kabel Nee
Ondersteund Visa Nee
Ondersteund V Pay Nee
Ondersteund Visa electron Nee
Ondersteund MasterCard Nee
Ondersteund Maestro Nee
Ondersteund American Express Nee
Minimale Android versie /
Minimale iOS versie /
Telefonisch support Nee

Adyen reviews

Deel jouw ervaring over Adyen

Reviews

Jansse

augustus 25, 2015

Helaas als je apparaat het in het weekend begeeft ben je de sjaak. Er is geen helpdesk bereikbaar of service om een vervangend apparaat dezelfde dag te leveren. Dan loop je dus inkomsten mis.
Een shuttle heeft een verwachte levensduur van 1 jaar, ( dit werd bevestigd door de helpdesk toen onze tweede shuttle in 1.5 jaar overleed) dat vind ik best kort voor een apparaat van 100 euro.
wij gaan kijken naar een andere oplossing voor mobiel pinnen

Jolanda

juli 28, 2015

Ik dacht, ik bestel even zo’n mobiele pin van Ayden. Er is helemaal geen Nederlandse website te vinden. Heel vreemd. Teveel gedoe om ze te vinden, ik ga op zoek naar een andere.

JD Maatjes

september 3, 2014

Mijn vrouw en ik hebben een boekwinkel in 2ehands boeken en strips en willen ook de mogelijkheid tot pin gaan aanbieden. Vaak gaat het om kleine bedragen. Graag zouden wij meer informatie ontvangen over vaste kosten en aanschaf van het apparaat.

jordy

april 8, 2014

Ik heb een mobiele kapsalon en kom bij mensen aan huis.
Ben heel erg tevreden over dit apparaat, ik hoef niet meer met een volle portemonnee over straat en ook mijn klanten zijn tevreden met deze service.
Het werkt heel eenvoudig via mn telefoon met de adyen app, even het bedrag invoeren, enter en klaar.
En de transactie gaat sneller dan in menig winkel.
Top product!

Michel

januari 8, 2014

Sinds enkele dagen in onze harpenwinkel deze PIN mogelijkheid. Zelf wat getest en het werkt uitstekend! Het PIN apparaatje verbindt via Bluetooth met de smartphone of tablet, dus je kunt de klant het apparaatje overhandigen en hij/zij komt alleen aan het pin apparaat, niet aan je tablet. We hadden voor en na het bestellen wat vragen en zijn voortdurend zeer snel en correct door de klantenservice per mail te woord gestaan. Uiterst behulpzaam en alles was heel snel geregeld.
Aangezien we niet veel transacties hebben, maar het per transactie wel om een flink bedrag kan gaan is het vaste bedrag per transactie in plaats van een percentage een groot voordeel ten opzichte van de andere aanbieders van betaaldiensten.
tot nu toe erg tevreden!

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Adyen

Adyen is een mobiel betaalsysteem voor ondernemers die op zoek zijn naar een laagdrempelig en flexibel betaalsysteem. Lees hierboven meer informatie over Adyen.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Adyen review
  • Ervaringen Adyen
  • Adyen kosten
  • Adyen.com
  • mPOS Adyen

.